Facebook Protect – co to jest i jak go włączyć? Wyjaśniamy
Facebook wysłał do swoich użytkowników powiadomienie, że każdy ma czas do 17 grudnia na aktywację funkcji „Facebook Protect”. Po tym czasie dostęp do konta ma być zablokowany. Oto dlaczego musisz zarejestrować się w usłudze Facebook Protect już dziś Niebieska aplikacja ostrzegła, że jeśli tego nie zrobisz, użytkownicy zostaną zablokowani na swoich kontach, dopóki funkcja bezpieczeństwa […]