Ważny temat? Prześlij newsa!

REKLAMA

Prawdziwe święto dla smakoszy dobrej kuchni. Restaurant Week znowu w Lublinie!

Publikacja Sponsorowana

nadchodzi jesienna edycja festiwalu Restaurant Week®. To wydarzenie, w którym bierze udział kilkanaście (w przypadku Lublina nawet 19) wybranych restauracji oferujących specjalne trzy-daniowe menu w wyjątkowej cenie.

Kolaż zdjęć z lubelskich restauracji

fot. Restaurant Week

Wyjątkowe kulinarne doświadczenia w Lublinie – na wyciągnięcie ręki

Nie potrzebujesz gwiazdek ani prestiżowych rankingów, by odkryć miejsca godne uwagi. W tegorocznej edycji RestaurantWeek® to społeczność Foodies wyznacza kulinarne kierunki, tworząc mapę topowych restauracji, które warto poznać. Wśród nich znajdują się zarówno najciekawsze debiuty sezonu, jak i sprawdzone adresy, do których wraca się z przyjemnością. To przewodnik po smakach, które naprawdę wyróżniają się na gastronomicznej scenie Polski. Zainspiruj się wyborami #FromFoodiesForFoodies!

Rezerwację zrobisz „od ręki”

Wybierasz miasto (Lublin), wybierasz restaurację, godzinę i liczbę osób – zazwyczaj rezerwacja wymaga min. 2 osób. Ważne: miejsca są ograniczone. Wiele topowych restauracji zauważa, że liczba rezerwacji powoli się kończy – więc im szybciej się zdecydujesz, tym większa szansa na dobry termin.

Danie Restaurant Week
Fot. Restaurant Week

Rezerwacja jest prosta – wystarczy wejść na oficjalną stronę: RestaurantWeek.pl
lub skorzystać z aplikacji [RCLB – rezerwacje Restaurant Week].

Festiwal trwa w najlepsze – na co czekasz „poznaj opinie innych”

Nie musisz nam wierzyć na słowo, że to wydarzenie to po prostu pyszna przygoda w kilkunastu odsłonach. W praktyce siadasz przy wyjątkowym stole – tworzysz wspomnienia przy dźwiękach i zapachach kuchni, które nie są codziennością. Masz do wyboru różne menu. Wiele restauracji przygotowuje dwie wersje – klasyczną i wegetariańską, stawiając na kreatywność i jakość swojego szefa kuchni.

W poprzednich plebiscytach festiwalu uczestnicy oceniali restauracje w kategoriach: przystawka, danie główne, deser, obsługa i atmosfera – co pozwalało na uczciwe opinie „z pierwszej ręki”.

„…Festiwal to idealna okazja, by odkrywać Lublin i jego unikalne smaki. Klimat miasta, pyszności na talerzu, czego chcieć więcej?

Danie Restaurant Week
Fot. Restaurant Week

Ile to kosztuje?

Cena za trzy dania – przystawka, danie główne oraz deser – zaczyna się od 69,99 zł za osobę.

Rezerwuj i wygrywaj wyjątkowe nagrody!

Masz kulinarny talent? Teraz możesz go wykorzystać i zgarnąć nagrody od Whirlpool, które zamienią Twoją kuchnię w prawdziwe królestwo dla Foodies! Do wygrania są 3 piekarniki do zabudowy z funkcją PIZZA 310°C oraz 5 zestawów akcesoriów do pizzy. Zasady są proste: zarezerwuj udział w Festiwalu, w komentarzu pod postem konkursowym podziel się pomysłem na idealne danie z piekarnika Whirlpool i oznacz restaurację, w której chciałbyś je zobaczyć. Szczegóły znajdziesz
na @restaurantweek_pl. Czas na Twój kulinarny popis – wyzwól swoją kreatywność

Danie Restaurant Week
Fot. Restaurant Week

Top restauracje czekają na ciebie – oto lista z Lublina

Najlepsze stoliki szybko znikają – do zobaczenia przy stole!
Rezerwacje: https://RestaurantWeek.pl/ oraz https://app.rclb.pl
Termin Festiwalu: 7 października – 19 listopada

Źródło: materiał zewnętrzny

Dodaj opinię

Powiadomienia
Powiadom o

Dodając opinię akceptujesz regulamin. Administratorem Twoich danych osobowych jest Grupa Spotted Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

0 opinii
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments

Najnowsze teksty

Najnowsze opinie:

facebook instagram pinterest twitter youtube linkedin tiktok twitch search menu close arrow-left-short arrow-right-short arrow-right-long arrow-left-long arrow-down check check