Ważny temat? Prześlij newsa!

Jedna z najstarszych restauracji w Lublinie zbiera pieniądze na przetrwanie. „Doszliśmy do muru”

Spotted Lublin

Właściciel jednej z najstarszych restauracji w Lublinie prosi o pomoc mieszkańców Lublina. Wystartowała internetowa zbiórka środków pieniężnych na przetrwanie restauracji. Restauracja Sielsko Anielsko prosi o pomoc „Doszliśmy do muru, dlatego zwracam się z prośbą o ostatnie wsparcie. Dziś w czasach pandemii, gdy nie możemy normalnie pracować, nie stać nas na opłaty za wodę, prąd, gaz […]

jacek abramowski właściciel restauracji sielsko anielsko

Na zdjęciu Jacek Abramowski, właściciel restauracji Sielsko Anielsko

Właściciel jednej z najstarszych restauracji w Lublinie prosi o pomoc mieszkańców Lublina. Wystartowała internetowa zbiórka środków pieniężnych na przetrwanie restauracji.

Restauracja Sielsko Anielsko prosi o pomoc

„Doszliśmy do muru, dlatego zwracam się z prośbą o ostatnie wsparcie. Dziś w czasach pandemii, gdy nie możemy normalnie pracować, nie stać nas na opłaty za wodę, prąd, gaz i czynsz, a przede wszystkim nie mamy na wypłaty dla pracowników, których nie chcemy stracić, potrzebujemy Waszej pomocy.

Marzymy żeby nasi pracownicy, którzy są związani z Sielsko Anielsko od wielu lat, przetrwali z nami ten straszny okres. Dlatego zrobimy wszystko, żeby restauracja nie upadła. Prosimy Was o wsparcie, bo tylko dzięki Wam mamy szansę na przetrwanie” – mówi Jacek Abramowski, właściciel restauracji Sielsko Anielsko.

Link do zbiórki TUTAJ.

Dodaj opinię

Powiadomienia
Powiadom o

Dodając opinię akceptujesz regulamin. Administratorem Twoich danych osobowych jest Grupa Spotted Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

4 opinii
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
leon z działek
4 lat temu

Życie.
Jeden bankrutuje, drugi kupi za grosze, zatrudni ludzi i dalej będzie się kręcił biznes.

ole
4 lat temu

pytanie czy jak powodzilo im sie i byli na fali czy były te j racji jakieś specjalne rabaty dla klientów?? czy restauracja przekazała częśc duzych zysków na jakieś szczytne cele?? nie rozumiem podejscia…

Gunia
4 lat temu

Urząd Pracy dopłaca pracownikom do wynagrodzeń a resztę proszę sobie z PFr u wziąć p Jacku.Mnóstwo ludzi nietylko w Lublinie jest w cięzkiej sytuacji i nie lata po tv i gazetach.

Ilia
2 lat temu

Przecueż ten Pan nawet PKD nie ma powiàzanego z gastronomià. Nie jest właścicielem restauracji – przynajmniej oficjalnie. Chwalił się, że sprzedaje dom, aby utrzymać restaurację. I co z tego wyszło? Zdaje się był zadłużony wobec budżetu jeszcze przed pandemià. Dla mnie – nieźle facet ściemnia. Przecueż były dopłaty z tarczy dla gastronomii. Był zadłużony i nie dostał? Czy może przytulił niezłà subwencję i nadal biadoli?? Facet ogarnij się i przestań wyciàgać rękę do kogoś. Weź się do roboty!!

Od 2016 roku piszemy o życiu mieszkańców Lublina. Jesteśmy zawsze z nimi: informujemy, interweniujemy, pomagamy. Każdego dnia dostarczamy czytelnikom informacje z naszego miasta i regionu. Wielokrotnie zdobyte przez nas newsy trafiły do ogólnopolskiej prasy, telewizji, radia i Internetu. Jesteśmy jednym z największych portali w Lublinie, który według wyników oglądalności Google Analytics, w marcu 2022 r. odwiedziło ponad 1,7 mln UU.

Pozostałe teksty autora

Najnowsze teksty

facebook instagram pinterest twitter youtube linkedin tiktok twitch search menu close arrow-left-short arrow-right-short arrow-right-long arrow-left-long arrow-down check check